2013. december 18., szerda

Stúdióbuzulások

Íme egy bandafotó olyan 8 hónappal ezelőttről.
Fényképezte: K.L.
a képen  tök jól látszik hogy jóképűek vagyunk.

stúdió:
Ekkortájt kezdtük master-elni a "Hullám"-ot. Ez a folyamat minimum 3x tovább tartott mint a felvételek maguk. Érdekes élmény volt végigülni az egész folyamatot. Ugyanis szerettem volna mindent kézben tartani. Rájöttem viszont hogy ez teljességgel lehetetlen. A Denevér stúdióba felvett 6 számot is újrakevertük, tehát 2x csináltuk végig ugyanazt a folyamatot. A végleges lemezen a Denevér stúdiós master-ből kettőt (Delirium, Nefelejts) megtartottunk így is. Annyiba szerencsés volt a helyzet hogy így már volt választási lehetőségünk.

Olyan június vége felé fejeztük be az utolsó simításokat a dalokon. Mivel nyáron a kutya se ül gép előtt ezért őszig vártunk. Szeptember 1.-jét tűztük ki határidőnek, de mivel kimentem a franciákhoz és lusta is vagyok így novemberre csúszott a dolog.

Jó érzés hogy 6 évnyi megírt dal végül lezárt egy időszakot és kiengedhettük a kezünk közül. Most már teljesen új dalok jöhetnek és remélhetőleg egy kiforrottabb anyag várható 1-2 éven belül. De addig még sok víz le fog folyni a sió csatornán.

(dex)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése